Rulada cu spanac

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 lg faina
  • praf de copt
  • sare piper oregano
  • 100 gr masline fara samburi
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr spanac tocat
  • 2 catei usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Batem ouale cu telul.

Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt.

Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min

Amestecam spanacul cu branza si usturoiul

Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt.

Dupa ce se raceste il derulam.

Punem compozitia cu branza si spanac si rulam din nou.dam la rece 2 ore

Taiem felii si decoram cu ketchup

E un aperitiv usor de preparat!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac